DALSETER HØYFJELLSHOTELL

Øverst i Espedalen på 930 m.o.h. med flott panoramautsikt mot Jotunheimen ligger Dalseter Høyfjellshotell. Et familieeiet og drevet hotell - hvor 3de generasjon ønsker velkommen til gode feriedager i fjellet. Her legges det vekt på naturnære opplevelser i en avslappet og ujålete atmosfære.

På Dalseter tilbys i sesongen overnatting, mat, ridning, kanoutleie, gode vandrestier, svømmebasseng, kiosk med diverse suvenirer inkludert garn fra egne sauer. 

Sidene de første turistene på vei mot Jotunheimen stoppet i Espedalen for mer enn hundre år siden - har reiselivet vært en naturlig del av livet i denne lille fjellbygda. På Dalseter har vi åpnet opp for reisende siden 1890 årene og etter hvert som tiden har gått har vi utviklet og tilpasset vårt produkt til de ønsker og behov reisende av i dag har.

Espedalen er skildret allerede i boken “Tre i Norge ved to av dem”, en lun og underfundig reiseskildring om tre engelskmenns reise i Norge fra Christiania til Lillehammer gjennom Espedalen på vei til Jotunheimen.

Dalseter er sammen med Ruten ansvarlig for Elgtårnet.

Foto: Ian Brodie - Peisestuen på Dalseter

Foto: Ian Brodie - Ridetilbud om sommeren

 
 

ÅPNINGSTIDER SOMMER OG HØST 2018

Åpent fra 30.juni til 7.oktober.
Overnatting, lunsj, middag.

Rideturer i fjellet i perioden primo juli til medio august, samt uke 40.
 

KONTAKT:

Dalseter Høyfjellshotell,
Espedalsvegen 2346
2658 Espedalen
NORWAY

Tel: +47 612 99910

post@dalseter.no