HELLEMALERIENE I ESPEDALEN

HELLEMALERIENE I ESPEDALEN

glittersjå2018-1.jpg

GLITTERSJÅ HAR FÅTT FLERE NYE MEDLEMMER I ELGSTAMMEN!

15. juni 2018 fødte Idun to velskapte kalver. Først kom oksekalven Prinsen til verden kl. 05.45. Så kom kukalven Juni like etter.

Idun oppfostrer Prinsen selv, sammen med Hege nede i hegnet, som melker en spene som Juni får på flaske og den andre spenen drikker Prinsen av. Oppe på tunet i den lille elgkalvstallen oppdrar vi lille Juni sammen med alt folket på gården, hundene og etter hvert de besøkende. Slik får vi et ekstra spesielt, tett og nært forhold til hverandre, som vil vare livet ut. Når Juni i sin tid får kalver kan vi da oppdra og prege de kalvene sammen med Idun ute i hegnet.

Se gjerne på videoen her av selve fødselen til vesle Juni på Glittersjå sin Facebookside her

2018:  SKÅBU FJELLHOTELL

har kommet med som nytt medlem i bedriftsnettverket - og vi har dermed fått et punkt til på den strekningen vi har definert som Elgland.

Foto: Helge Nordskar

2017:
GLITTERSJÅ HAR FÅTT NYE MEDLEMMER I ELGSTAMMEN

Vårens mange dyrefødsler i 2017 på Glittersjå toppet seg med Frøya som fødte en stor elgokse og Idun som overraskende fødte en liten elgku nede i skogen!

Her ser du Idun med sin lille prinsesse.

 

Foto: Helge Nordskar

GLITTERSJÅ HAR ÅPEN GÅRD DEN 19.JUNI 2017

Mandag 19.juni kl 11.00 åpner vi Glittersjå Fjellgård for store og små. Vi har fått på plass nye aktiviteter og jobbet med å utvide vårt tilbud fra i fjor. Nye dyr har funnet sin vei til Glittersjå og den store Elgoksen vår “Kongen”, blir pappa for første gang!

Kom og besøk oss fra 19.juni til 3.september i år.
Vi holder åpent hver dag fra kl 11.00 til 17.00

Hilsen Hege og Helge


Foto: Sjur Sande

VÅRTELLINGEN 2017 er klar

Det er telt ut 574 elg trekkende ut fra Murudalen våren 2017. Det er et minstetall. Elgtellingene skjer ved registrering av kryssende spor på strekningen Olstappen - Snubblia - Rauskardet. Tellingen er finansiert med viltmidler fra Oppland fylkeskommune, og tellingen skjer i regi av Fron fjellstyre.